Advocaat en deurwaarder

5 redenen om als advocaat met Van Houwelingen samen te werken

Als advocaat wilt u de dingen gewoon goed geregeld hebben. Daarvoor zijn betrouwbare partners van groot belang. Bij Van Houwelingen & Partners hebben wij een aantal beloftes die binnen ons bedrijf centraal staan. We nemen er vandaag 5 met u door, zodat u ons beter leert kennen.

1. Een team van specialisten staat voor u klaar

We hebben bij Van Houwelingen & Partners hard gewerkt aan het opbouwen van een sterk team vol enthousiastelingen. Binnen van Houwelingen heeft ieder team zijn eigen specialiteit. Hierdoor bouwen de teams snel kennis op en zijn ze een beter aanspreekpunt voor u.

2. U heeft 1 contactpersoon voor al uw ambtshandelingen

In de advocatuur is vrijwel geen enkel vraagstuk hetzelfde, dat maakt het voor ons als gerechtsdeurwaarderskantoor ook zo divers! Wij hechten veel waarde aan onze klantrelaties, daarom heeft u maar één contactpersoon voor al uw ambtshandelingen. Dat werkt niet alleen efficiënt, dat maakt het ook nog eens persoonlijk om samen te werken.

Er zijn nog drie punten die u mag verwachten van ons bij het laten tekenen van een exploot:

  • Opdrachtbevestiging bij aanmelden opdracht
  • Direct na het uitbrengen van het exploot ontvangt u bericht
  • Het fysieke exploot ontvangt u retour via de post

3. 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten

Heeft u iets dat snel ondertekend moet worden? Bel dan gelijk naar 010-8701523. Wij nemen gelijk uw spoedopdrachten uit handen. Dat zorgt af en toe voor een lange avond of een vroege ochtend, maar dat doen wij graag! Van zulke uitdagingen gaat ons bloed sneller stromen en werken wij als team nog beter.

4. Ambtshandelingen in zowel heel Nederland als het buitenland

Vanuit ons kantoor in Vlaardingen kunnen wij heel Nederland snel bedienen. Zo kunnen wij ons altijd aan de belofte van “binnen 24 uur betekent” houden.

5. Een printer in de kofferbak

U denkt waarschijnlijk dat wij een grapje maken, maar niets is minder waar! Kees en Bas rijden namelijk met een printer in de kofferbak. Op deze manier kunnen we snel schakelen en hoeven we niet eerst langs kantoor. Daar is over nagedacht!

Wilt u graag meer weten over ons kantoor? We komen graag bij u langs om meer te vertellen. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om ons team te ontmoeten.

x