Foto hamertje

Blog - Een deurwaarder speciaal voor advocaten?

Als advocaat is het (zeker in civiele praktijk) bijna onvermijdelijk dat je van tijd tot tijd een deurwaarder moet inschakelen. Een deurwaarder die advocatuur slechts sporadisch bedient heeft niet altijd de focus in zijn dienstverlening op het ontzorgen van de advocatuur. Van Houwelingen & Partners is een deurwaarderskantoor speciaal voor advocaten. Hoe ziet die dienstverlening er dan uit?

Betekenen binnen 24 uur in heel NL

Kees van Houwelingen, mei 2020

Wanneer je een exploot wilt laten betekenen wil je dit vaak snel en goed laten doen. Het dossier van de advocaat ligt tijdelijk stil totdat de deurwaarder het stuk heeft uitgebracht en dat heeft geretourneerd. Van Houwelingen & Partners betekenen exploten binnen 24 uur in heel Nederland (op werkdagen).

Na het uitbrengen van het exploot wordt direct een scan van het exploot via de mail gestuurd. Het dossier van de advocaat kan dus direct weer verder.

1 contactpersoon

Met 1 contactpersoon kun je snel schakelen en direct overleggen hoe een exploot betekend moet worden. De contactpersoon leer je dan goed kennen. Dat maakt overleggen prettig en laagdrempelig. Je kunt dan snel tot de kern komen en hoeft niet een heel telefoonmenu door om op een afdeling te komen waar je eigenlijk niemand kent.

Sparringpartner

Van Houwelingen & Partners is een echte sparringpartner. Wanneer je als advocaat een lastige casus hebt, een beslag wil laten leggen, een spoedzaak wil laten betekenen of gewoon even wil checken of je opdracht zo in orde is, kun je contact opnemen met jouw contactpersoon of met mijzelf (Kees van Houwelingen). Dan krijg je direct antwoorden op jouw vragen. Wij denken met de advocaat mee en zorgen dat lastige casussen of beslagprojecten inzichtelijk worden gemaakt.

Ben je advocaat en wil je meer informatie, nader kennismaken, of klant worden? Neem dan contact met mij op: kees@houwelingen-partners.nl

Kees van Houwelingen
Gerechtsdeurwaarder

Deurwaarder speciaal voor advocaten

Van Houwelingen & Partners speciaal voor de advoatuur

x