Actueel week 37: Ambtshandelingen betekenen: Accuraat en snel

Ambtshandelingen betekenen: Accuraat en snel

In de wereld van digitalisering merk je dat snelheid gewenst is bij het uitvoeren van een opdracht. Of het nu gaat om een opdracht waarbij een aannemer een aanbouw moet plaatsen of de drukker die jouw papier moet printen: het liefst wil je dat het vandaag nog is gebeurd.

Als je bijvoorbeeld als advocaat ambtshandelingen wilt laten betekenen wil je dat dit ook direct gebeurt. Soms is er een noodzaak: vanwege de verzettermijn of de termijn om in hoger beroep te gaan. Maar ook als het om gewone opdrachten gaat waarbij dagvaardingen, verzoekschriften of vonnissen betekend moeten worden of als er conservatoire maatregelen genomen moeten worden, verwacht je snelheid.

Naast snelheid verwacht je ook nog eens accuraat handelen. Aanzeggingen in de dagvaarding moeten kloppen en ook wil je dat wat je vraagt in je petitum ook tenuitvoergelegd kan worden door de deurwaarder. Klopt de zittingsdatum en wordt er op een correcte termijn gedagvaard?

Van Houwelingen & Partners brengt jouw ambtshandeling op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst uit in heel Nederland. Als je beslag moet laten leggen onder derden in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam en de geëxecuteerde woont in Groningen, is dat geen enkel probleem. Zo houd je 1 contactpersoon die de regie houdt over alle termijnen.

Van een deurwaarder bij Van Houwelingen & Partners mag je bovendien verwachten dat ook de aanzeggingen, het petitum, de termijn, de absolute en de relatieve competentie worden gecontroleerd.

Graag een ambtshandeling snel en accuraat laten uitbrengen? Stuur jouw zaak naar los@houwelingen-partners.nl

Van Houwelingen & Partners
Telefoon: 010 – 460 44 66
Mail: info@houwelingen-partners.nl

Kees van Houwelingen
Gerechtsdeurwaarder

11-09-2018