Den haag centrum

Deurwaarder Den Haag

Van Houwelingen & Partners is de deurwaarder voor Den Haag. Wij werken voor een groot aantal advocaten, bedrijven en instellingen in Den Haag. Door onze ruime ervaringen weten wij wat er in Den Haag speelt en kennen wij de stad en haar bewoners. Ook u kunnen wij van dienst zijn. Of het nu gaat om dagvaarden, beslag op roerende zaken, proces-verbaal van constatering of juridisch advies gaat, Van Houwelingen & Partners voert uw opdrachten snel, kundig, zorgvuldig én binnen 24 uur uit.

U krijgt bij ons 1 contactpersoon, deze deskundige medewerker kent u, weet wat u wil en denkt met u mee om tot de beste resultaten te komen. Zo houden wij de lijnen kort, de communicatie optimaal en kunnen wij u het beste van dienst zijn.

Beslag leggen in Den Haag

Wij pakken uw zaak voortvarend op en leggen beslag als het kan. Uiteraard moet er eerst een titel of een verlof van de rechter zijn. Vervolgens overleggen wij met u wanneer we beslag leggen op bijvoorbeeld de bankrekening van uw schuldenaar. Dit doen wij in overleg met u omdat u vaak meer weet van uw schuldenaar dan wij. Wij geloven dat communicatie bij dit soort zaken erg belangrijk is. Hoe meer informatie u deelt hoe beter wij beslag kunnen leggen op het vermogen van uw schuldenaar.

Als uw deurwaarder in Den Haag kunnen wij beslag leggen op veel verschillende vermogensbestanddelen van uw schuldenaar. Welk beslag het meest effect heeft dat bespreken we van tevoren met u. De meest voorkomende beslagen zijn die onder derden (werkgevers/opdrachtgevers/banken) of op roerende en onroerende zaken van betrokkene. Meer bijzondere beslagen zijn aandelenbeslag, scheepsbeslag, lidmaatschapsrechten, merkrechten en domeinnamen. Voor al deze beslagen heeft Van Houwelingen & Partners de expertise in huis.

Beslag leggen in het buitenland

Als uw schuldenaar in het buitenland zit of daar vermogen heeft dan kan Van Houwelingen & Partners u daarbij van dienst zijn. Hoewel wij in het buitenland niet zelf beslagen mogen leggen weten wij wel welke wegen wij moeten bewandelen om ook in het buitenland beslag te leggen. Hierbij zorgen wij er voor dat uw titel in het buitenland geëxecuteerd kan worden. Wij onderhouden contact met de buitenlandse deurwaarder of instantie die het beslag legt.

Deurwaarder Den Haag inschakelen

U kunt uw opdrachten aanleveren via
• onze site: www.houwelingen-partners.nl
• per mail:info@houwelingen-partners.nl
• door deze op te sturen naar:
Van Houwelingen & Partners B.V
Postbus 90
3130 AB Vlaardingen

x