Skyline Rotterdam 2

Deurwaarder Rotterdam

Van Houwelingen & Partners is de deurwaarder voor Rotterdam. Wij werken voor ruim 250 advocaten, bedrijven en instellingen in Rotterdam. Door onze ruime ervaringen weten wij wat er in Rotterdam speelt en kennen wij de stad en haar bewoners. Ook u kunnen wij van dienst zijn. Of het nu gaat om dagvaarden, beslag op roerende zaken, proces-verbaal van constatering of juridisch advies gaat, Van Houwelingen & Partners voert uw opdrachten snel, kundig, zorgvuldig én binnen 24 uur uit.

U heeft bij ons 1 contactpersoon, deze deskundige medewerker kent u, weet wat u wil en denkt met u mee om tot de beste resultaten te komen. Zo houden wij de lijnen kort, de communicatie optimaal en kunnen wij u het beste van dienst zijn.

Wanneer gaan wij beslag leggen?

Wij pakken uw zaak voortvarend op en leggen beslag als het kan. Uiteraard moet er eerst een titel of een verlof van de rechter zijn. Vervolgens overleggen wij met u wanneer we beslag leggen op bijvoorbeeld de bankrekening van uw schuldenaar. Dit doen wij in overleg omdat u vaak meer weet van uw schuldenaar dan wij. Wij geloven dat communicatie bij dit soort zaken erg belangrijk is. Hoe meer informatie u deelt hoe beter wij beslag kunnen leggen op het vermogen van uw schuldenaar.

Waar mogen wij beslag op leggen?

Als uw deurwaarder in Rotterdam kunnen wij beslag leggen op veel verschillende vermogensbestanddelen van uw schuldenaar. Welk beslag het meest effect heeft dat bespreken we van tevoren met u. De meest voorkomende beslagen zijn die onder derden (werkgevers/opdrachtgevers/banken) of op roerende en onroerende zaken van betrokkene. Meer bijzondere beslagen zijn aandelenbeslag, scheepsbeslag, lidmaatschapsrechten, merkrechten en domeinnamen. Voor al deze beslagen heeft Van Houwelingen & Partners de expertise in huis.

Deurwaarder Rotterdam inschakelen

U kunt uw opdrachten aanleveren via
• onze site: www.houwelingen-partners.nl
• per mail: info@houwelingen-partners.nl
• door deze op te sturen naar:
Van Houwelingen & Partners B.V
Postbus 90
3130 AB Vlaardingen

Kosten deurwaarder Rotterdam

De kosten van onze werkzaamheden kunt u hier bekijken.Voor overige werkzaamheden zoals juridisch advies, proces-verbaal van constatering en juridisch rechercheren hanteren wij een tarief van € 150,00 per uur.

x