Bar mkb

Incasso Zeker Abonnementen

Wilt u doorlopend van onze diensten gebruik kunnen maken? Dan is het ‘Alles onder één dak – Incasso Zeker’ pakket een goede aanvulling: Alles onder één dak - Incasso Zeker ZZP en MKB jaarabonnement

Abonnement

Als ZZP’er en MKB’er loop je tegen veel ondernemersrisico’s aan. Een van deze risico’s is het niet betaald krijgen van facturen. Met de ‘Alles onder één dak Incasso Zeker’ voor ZZP en MKB bent u verzekerd van goed gekwalificeerd juridische hulp bij het betaald krijgen van uw factuur.

Met het ‘Alles onder één dak Incasso Zeker’ pakket bent u verzekerd van de volgende zaken:

1. Eerste hulp bij debiteurenbeheer

Door te kiezen voor het ‘Alles onder één dak Incasso Zeker’ pakket ontvangt u een eerste- hulppakket waarin u een voorbeeldbrief aantreft van een herinnering, een aanmaning en een verplichte laatste aanmaning. Ook treft u in dit pakket een checklist van stappen aan die u kunt nemen om uw debiteurenbeheer goed in te richten.

Met dit eerste-hulppakket bent u in staat om zelf een gedegen debiteurenbeheer te voeren. Wanneer deze brieven volgens een strakke procedure zijn geïmplementeerd zult u ervaren dat de betalingsachterstanden minder worden.

2. (Kort) juridisch advies

Heeft u een casus en wilt u weten of u in uw recht staat en of uw casus kans van slagen heeft? U kunt uw casus neerleggen bij onze juridisch medewerker waarbij u kort juridisch advies ontvangt over uw casus.

3. Incassozaak in het aanmaningstraject

Heeft u uw debiteurenbeheer ingericht en is er een zaak die nog openstaat? Dan kunt u deze zaak uit handen geven aan Van Houwelingen & Partners. Wij starten deze zaak op en sturen aanmaningen, proberen de debiteur te bereiken via mail en telefoon om deze een oplossing aan te bieden voor de zaak. Waar nodig overleggen wij met u voor een goed verloop van de zaak.

4. Verhaalsrapport opstellen

Als u zaken wilt doen met een partij waarvan u niet zeker weet of het wel een betrouwbare partij is, kunt u een verhaalsrapport laten opstellen door Van Houwelingen & Partners. Een verhaalsrapport geeft kort weer wat de positie is van de partij met wie u zaken wilt doen. Is er vermogen aanwezig, zijn er activiteiten. Zo kunt u met een korte check zien of u zaken doet met een gezond bedrijf die zijn verplichtingen na kan komen of dat er onder de oppervlakte bepaalde zaken niet goed zijn.

x