Mkb shop retail

MKB

Als ondernemer wilt u bezig zijn met uw werk en niet met uw onbetaalde facturen. Van Houwelingen & Partners maakt daar graag werk van.

Wat kan Van Houwelingen & Partners voor u betekenen?

Door kennis van de lokale markt zijn wij experts op het gebied van incasso voor het MKB. Met ons incassotraject zetten wij ons optimaal in om uw onbetaalde facturen te incasseren. Van Houwelingen & Partners biedt u 1 aanspreekpunt voor al uw dossiers. Uw aanspreekpunt behandelt uw dossiers van het begin tot het eind. Ook heeft u altijd inzicht in uw dossiers met Online dossier.

Maak nu een afspraak

Uw zaak binnen 24 uur geopend

Contact

Voor wie?

Wij zijn er niet alleen voor grote bedrijven maar ook voor de kleine ondernemingen en de zzp-ers. Of u nu maar een enkele vordering of periodiek grote hoeveelheden onbetaalde facturen heeft, Van Houwelingen & Partners levert maatwerk!

Wat kost het?

Van Houwelingen & Partners heeft een kostenoverzicht opgesteld, hierin wordt helder weergegeven of en wanneer u een nota krijgt voor onze diensten.

Wilt u doorlopend ontzorgd worden? Kijk dan eens naar ons Incasso zeker abonnement. Zo bent u verzekerd van doorlopende ondersteuning zonder dat u voor verrassingen qua kosten komt te staan.

Waarom Van Houwelingen & Partners?

  • Doeltreffende incasso
  • Lokale marktkennis
  • 24/7 inzicht in uw online dossier
  • Transparantie in onze kosten
  • 1 contactpersoon gedurende het hele traject
x