Man in pak met das

Onze visie en incassobeleid

Van Houwelingen & Partners staat voor gewoon goede incasso. Bij gewoon goede incasso krijgt u een goede behandeling van uw incassovorderingen, zoals u dat gewoon mag verwachten van een incasserende deurwaarder. Wat kunt u verwachten van gewoon goede incasso bij Van Houwelingen & Partners?

Eerlijke dossierbehandeling

Bij het incasseren van een vordering willen wij eerlijk zijn. Eerlijk tegen de schuldenaar, die moet weten wat hem te wachten staat, ook eerlijk naar u als klant. Wij beloven geen gouden bergen, maar vertellen u eerlijk of het zin heeft om een zaak te incasseren. Zo willen wij u niet onnodig met kosten opzadelen als dat in een vroeg stadium voorkomen kan worden.

Snelle dossierbehandeling

Tijdens het incassotraject mag u verwachten dat wij alle aandacht hebben voor uw zaken. Zo zorgen wij dat termijnen scherp in de gaten worden gehouden en dat er geen achterstanden ontstaan in het behandelen van uw portefeuille.

Efficiƫnte dossierbehandeling

Door de communicatielijnen kort te houden kan Van Houwelingen & Partners effectief incasseren. Zo is er altijd 1 contactpersoon die uw portefeuille kent en u direct te woord kan staan. Zo kunt u snel en efficiƫnt informatie opvragen en doorgeven en blijft u tijd bespaard.

Transparante dossierbehandeling

Met een online dossier kunt u uw portefeuille 24/7 real time volgen. Zo kunt u zien wat de status is van uw dossiers, kunt u zien of er betalingen zijn binnengekomen en wat het openstaande saldo is. Daarnaast wil Van Houwelingen & Partners transparant zijn in de kosten. U weet wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt.

Maatschappelijk verantwoorde incasso

Van Houwelingen & Partners incasseert op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Schuldenaren worden op een menselijke manier behandeld, zowel in de communicatie als in de maatregelen die genomen worden. Er is altijd oog voor de situatie van de schuldenaar. Waar nodig wordt er opgetreden.

Kortom gewoon goede incasso:

  • gewoon goede incasso
  • eerlijk over kosten en verhaalsmogelijkheden
  • scherpe termijnbewaking
  • 1 contactpersoon
  • 24/7 real time online dossier
  • Maatschappelijk verantwoorde incasso

Interesse in de gewoon goede incasso van Van Houwelingen & Partners? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

x