Foto gebouw

Incassobureau Den Haag

U verkoopt producten of levert diensten maar wat als uw facturen niet betaald worden? Van Houwelingen & Partners kan u van dienst zijn. Wij zijn het incassobureau van Den Haag en omstreken dat gewoon doorpakt.

Wij staan voor gewoon goede incasso. U krijgt een goede behandeling van uw vordering zoals u dat van een gespecialiseerd incassobureau voor Den Haag mag verwachten. Van Houwelingen & Partners is eerlijk over de kosten en verhaalsmogelijkheden, bewaakt de termijnen scherp en communiceert met u via één contactpersoon.

U kunt bij Van Houwelingen & Partners kiezen voor verschillende incassotrajecten en abonnementen.

Incasso Den Haag opdracht online indienen

We leven in een wereld die steeds digitaler wordt. Grote kans dat uw administratie ook digitaal is. Speciaal voor u als opdrachtgever heeft Van Houwelingen & Partners een portaal ontwikkeld waar u digitaal uw vordering kunt aanleveren. Hier kunt u uw facturen/overeenkomsten/aanmaningen eenvoudig aanleveren. Nadat wij uw stukken hebben ontvangen krijgt u van ons een bevestiging en gaan wij hiermee aan de slag.

Wanneer gaan wij sommeren?

Nadat wij uw stukken hebben ontvangen maken wij hiervan een dossier aan. Voordat we gaan sommeren onderzoeken wij uw stukken en beoordelen we welke stappen wij ondernemen. Het kan nodig zijn dat wij eerst een verplichte aanmaning sturen of u vragen om een aanvulling en/of toelichting. Zo kunnen wij uw vordering optimaal incasseren. Is dat gebeurd en zijn uw stukken volledig? dan gaan wij uw schuldenaar sommeren de vordering te betalen. In overleg met u doen wij dat één- of tweemaal en eventueel gaan wij bij uw schuldenaar langs op huisbezoek om uw vordering te incasseren.

Dagvaarding incasso

Een groot gedeelte van de vorderingen wordt betaald na sommatie of een huisbezoek van ons. Betaalt uw schuldenaar niet dan overleggen wij met u over de vervolgstappen. Als we dagvaarden dan doen we dat in samenspraak met u. Wij vertellen u eerlijk wat de kosten zijn en de kansen op succes.

Huurincasso Den Haag

Van Houwelingen & Partners is door haar jarenlange ervaring gespecialiseerd in huurincasso. Of u nu een woningbouwvereniging bent of particulier verhuurt, wij staan voor een efficiënte en doeltreffende huurincasso. Van aanmanen tot ontruimen, het hele traject nemen wij voor u uit handen. Ook wanneer het gaat om overlast of bemiddeling kunnen wij u van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd en zijn wij in staat om ook uw complexe huurzaken te behandelen. Wij geven advies en voeren de gerechtelijke procedure voor u, eventueel in samenwerking met onze juridische afdeling.

VvE incasso Den Haag

Het incasseren van VvE-vordering vereist speciale aandacht. Wat kan Van Houwelingen & Partners hierin voor u betekenen? Uw VvE-incasso wordt door ons zorgvuldig bewaakt. De vordering wordt maandelijks verhoogd met de lopende termijnen. Wanneer er een afbetalingsregeling is getroffen wordt de nakoming ervan scherp in de gaten gehouden. Eén van de belangrijkste aspecten bij VvE-incasso is de voorrangspositie van de vereniging voor wat betreft het voorgaande en lopende kalenderjaar. Van Houwelingen & Partners handelt hierin adequaat: er wordt beslag gelegd op het appartement en bij de hypotheekhouder wordt sterk aangedrongen op tijdige actie.

x